[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Czech Kawasaki Club • Výměna chladičky u Z1000 03
Stránka 1 z 1

Výměna chladičky u Z1000 03

Napsal: sob říj 24, 2009 17:02:54
od valentino111
čau, prosím vás mohl by mi někdo napsat nějakej postup jak vyměnit chladící kapalinu u Z1000??? nevim co s tím kdyz vícko je pod nadrzí, kdyz bude nadrz dole jak to nastartuju abych mohl dolít, nebo jak s tím odvzdusnenim???dík

Napsal: sob říj 24, 2009 18:00:18
od MMKS
nevím jak stříkačka, ale já nastartuju i bez nádrže a benzín vydrží snad 5 minut. Jinak kapalinu jsem snad už měnil 20x a vždy mě jen stačilo promačkat hadice a nestartoval jsem. Při další kontrole byla hladina v pořádku.

Napsal: sob říj 24, 2009 18:46:59
od Z.
Nevím jak u Z1000, ale já u své Z750 sundal nádrž, odpojil čerpadlo, vypustil kapalinu, nalil novou kapalinu po "hrdlo", pomačkal hadice ať se vzduch dostane ven (není třeba startovat motor), v expanzce nalít kapalinu po "max" značku, zavřít víčko, nasadit nádrž, zapojit palivové čerpadlo ... hotovo. Pak nastartovat, zahřát a po vychladnutí zkontrolovat hladinu v expanzce.

Napsal: sob říj 24, 2009 20:03:53
od valentino111
a na co je tam ten odvzdusnovaci sroub???

Napsal: sob říj 24, 2009 22:16:51
od Z.
odvdušňovací šroub?

žádný jsem nenašel (na 750) (žádný jsem ani nehledal :-) )

Napsal: ned říj 25, 2009 10:59:35
od valentino111
hoši, tak ti co máte stejný mašiny a dělali ste to už někdy, tak mi dejte vědet co a jak?díkec

Napsal: ned říj 25, 2009 15:36:23
od Pepa
valentino111 píše:a na co je tam ten odvzdusnovaci sroub???
Pokud tam máš odvzdušňovák, tak by měl být na nejvyšším bodě chladiče a expanzka na jeho úrovni, tak že pokud ho otevřeš měla by kapalina samovolně protíkat.

Napsal: ned říj 25, 2009 17:52:31
od Z.
valentino111 píše:hoši, tak ti co máte stejný mašiny a dělali ste to už někdy, tak mi dejte vědet co a jak?díkec
Nevím co na tom hledáš za složitost ... prostě vyměň kapalinu jak píšu. Pokud máš někde odvzdušňovák tak ho povol a nalévej kapalinu. Jakmile začne přes odvzdušňovák jít kapalina, utáhni ho a v nalévacím hrdle dolij po okraj. Zavíčkuj a do expanzky nalej kapalinu po max. rysku. ... ale to už se opakuju.

Fakt to není žádná věda.

Napsal: ned říj 25, 2009 19:19:11
od KankX
Z. píše:
valentino111 píše:hoši, tak ti co máte stejný mašiny a dělali ste to už někdy, tak mi dejte vědet co a jak?díkec
Nevím co na tom hledáš za složitost ... prostě vyměň kapalinu jak píšu. Pokud máš někde odvzdušňovák tak ho povol a nalévej kapalinu. Jakmile začne přes odvzdušňovák jít kapalina, utáhni ho a v nalévacím hrdle dolij po okraj. Zavíčkuj a do expanzky nalej kapalinu po max. rysku. ... ale to už se opakuju.

Fakt to není žádná věda.
...se necil :wink: :D ... dela to poprve tak se ujistuje, lepsi nez kdyby to udelal blbe a pak znicicl hlavu az by to uvaril ;-) Ale ted uz jsi mu to Zbynku napsal uplne presne, takze ted uz si muze byt jisty a tak pozna ze v tom opravdu zadna sloziotst neni :D

Napsal: ned říj 25, 2009 19:30:34
od Z.
KankX píše:
Z. píše:
valentino111 píše:hoši, tak ti co máte stejný mašiny a dělali ste to už někdy, tak mi dejte vědet co a jak?díkec
Nevím co na tom hledáš za složitost ... prostě vyměň kapalinu jak píšu. Pokud máš někde odvzdušňovák tak ho povol a nalévej kapalinu. Jakmile začne přes odvzdušňovák jít kapalina, utáhni ho a v nalévacím hrdle dolij po okraj. Zavíčkuj a do expanzky nalej kapalinu po max. rysku. ... ale to už se opakuju.

Fakt to není žádná věda.
...se necil :wink: :D ... dela to poprve tak se ujistuje, lepsi nez kdyby to udelal blbe a pak znicicl hlavu az by to uvaril ;-) Ale ted uz jsi mu to Zbynku napsal uplne presne, takze ted uz si muze byt jisty a tak pozna ze v tom opravdu zadna sloziotst neni :D
:lol: se nečílím, jenom se snažím poradit ... :wink: a když tak ještě dodám ... pod výpustný šroub by se mělo dát nové těsnění (jistota je jistota)

Re: Výměna chladičky u Z1000 03

Napsal: úte zář 15, 2015 13:36:42
od michall.pavelka
Hoši nevíte kde je banka na kontrolu hladiny chladicí kapaliby u z1000 2009? Díky